Cart0
Totaal:€0,00
Uw winkelwagen is leeg!

Service

Verzenden en levertijd

Betalen

Retourneren

Garanties en reparatie

Klachten en suggesties

Bereikbaarheid

Openingstijden

Algemene Voorwaarden

Verzenden en levertijd

ServiceBijna al onze artikelen worden met DHL verstuurd. Zodra uw bestelling verstuurd is, berichten wij u per email. Uw pakketten worden op werkdagen, maandag t/m vrijdag,  aangeboden. U kunt indien gewenst bij uw bestelling uw werkadres als afleveradres aangeven.

Indien u niet thuis bent biedt DHL de zending nog twee keer aan. Mocht u deze leveringen ook missen dan wordt het pakket retour gezonden aan SportPer4mance. Het kan ook voorkomen dat DHL het pakket bij een van uw buren aflevert.

De verzendkosten worden getoond op het moment dat u bij uw bestelling de verzendmethode kiest. De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en het formaat van de door u bestelde producten. Wilt u de artikelen ophalen dan kan dat op afspraak en betaald u geen verzendkosten. Uw bestelling, indien voorradig, wordt binnen 2 werkdagen verzonden. 

Betalen

U kunt betalen door middel van IDEAL.

IDEAL betekent dat u met internet bankieren betaalt en wordt aangeboden door een aantal banken, waaronder ABN Amro, ING en Rabobank. IDEAL is een snelle en veilige manier om te betalen. IDEAL is beveiligd zodat er geen misbruik van uw gegevens kan worden gemaakt. De betalingen worden door Sisow verwerkt.

Retourneren

In het kader van de Wet 'Kopen op Afstand' heeft u na het doen van aankopen bij ons het recht op een bedenkperiode van 14 dagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag een product terug worden gestuurd zonder opgaaf van reden, mits in 100% nieuw staat. Daarbij mag de verpakking niet beschadigd zijn en de plastic verzegeling op de verpakking niet verbroken.

U dient zelf de portokosten voor het terugsturen te betalen. U kunt eenvoudig een mailtje naar ons sturen met in het onderwerp van uw email duidelijk vermeld uw ordernummer. Geeft u in dit mailtje aan wat u wenst te retourneren en of u dit wenst te ruilen of te laten crediteren. Wij mailen u dan de retourprocedure.

Verzending is altijd voor rekening en risico van de verzender. Tevens dient u het pakket degelijk te verpakken en voldoende te frankeren. Onvoldoende / niet gefrankeerde pakketten worden geweigerd. Nadat de producten door SportPer4mance zijn ontvangen en gecontroleerd op beschadiging, zal SportPer4mance overgaan tot restitutie van de betaling. SportPer4mance zal dit binnen 7 werkdagen na retour ontvangst uitvoeren.

Garantie en reparatie

SportPer4mance staat in voor de deugdelijkheid van de door haar geleverde producten in overeenstemming met hetgeen de Opdrachtgever krachtens de overeenkomst redelijkerwijze mag verwachten. Mochten zich niettemin gebreken voordoen in de door SportPer4mance geleverde producten, dan zal SportPer4mance deze gebreken (doen) herstellen, de betrokken producten geheel of gedeeltelijk vervangen dan wel een redelijke prijsreductie toepassen, een en ander ter keuze en uitsluitend ter beoordeling van SportPer4mance. Deze garantie geldt uitsluitend gedurende 6 maanden na de aflevering, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen of er een fabrieksgarantie van toepassing is. In dat laatste geval geldt uitsluitend de fabrieksgarantie en is SportPer4mance niet tot een verdergaande garantie gehouden.

Bij een eventuele fabrieksfout van een artikel, dient u contact op te nemen met SportPer4mance. U dient het artikel af te geven of gefrankeerd en goed verpakt op te sturen. Ongefrankeerde pakketten worden altijd geweigerd. Eventuele beschadigingen, ontstaan door transport, zijn voor risico van de klant.

Wanneer artikelen voor reparatie worden aangeboden, en blijkt dat de eventuele reparatie niet onder de garantie valt, kunnen onderzoekskosten berekend worden (€ 30,00). Wanneer reparaties niet onder de garantie vallen, ontvangt u een offerte voor de reparatie. Wanneer u akkoord gaat met de offerte voor de reparatie, wordt het artikel gerepareerd. Wanneer u niet akkoord gaat met de reparatie, dient u eerst de onderzoekskosten te betalen voor het artikel geretourneerd wordt.

Klachten en suggesties

Wij waarderen het zeer indien u suggesties of opmerkingen heeft en staan open voor al uw aanbevelingen. Deze kunt u mailen naar sales@sportper4mance.nl. Heeft u klachten dan kunt u contact met ons opnemen:

Mocht u niet tevreden zijn met de afhandeling dan kunt u zich ook schriftelijk wenden tot de directie:

Sportper4mance

Dhr. C. Tamminga

Jan van der Heydenstraat 24 C

2665 JA Bleiswijk

U kunt ons altijd bereiken op ons e-mailadres: sales@sportper4mance.nl

Bereikbaarheid

Telefonisch

Wij zijn op werkdagen, van 9.00-17.00 uur, telefonisch bereikbaar op nummer: 010-2264390.

Buiten deze tijden kunt u een voicemail bericht achterlaten, wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

 

Ons adres

Sportper4mance

Jan van der Heydenstraat 24 C

2665 JA Bleiswijk

Zie ook de plattegrond.

Openingstijden

Ons kantoor is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur. Wilt u een bezoek brengen aan onze showroom of producten ophalen, maak dan vooraf een afspraak.

Algemene voorwaarden

Zie: Algemene voorwaarden

Meer in deze categorie: « GYMDESIGN